*Nettavisen* Nyheter.

Sju biler ødelagt i garasjebrann

Syv biler ble skadd i en garasjebrann i Mikkel Revs vei lørdag morgen. Foto: Foto: Øystein Dahl Johansen

Natt til lørdag brant det i et garasjeanlegg i Mikkel Revs vei på Ulsrud. Ingen personer kom til skade, men syv biler fikk til dels store skader.

Klikk på bildet for å forstørre.

Brannårsaken er foreløpig ukjent. Foto: Foto:Øystein Dahl Johansen

Klikk på bildet for å forstørre.

Det begynte å brenne i en bil og dette spredte seg til garasjeporter og andre biler som sto i garasjene. Foto: Foto: Øystein Dahl Johansen

ULSRUD: Det var ved femtiden natt til lørdag at brannen startet i garasjeanlegget som ligger i Mikkel Revs vei, parallet med General Ruges vei.

Brannen startet i en av de nordligste garasjene.

Rask kontroll

I følge Østlandssendingen sto en bil i full fyr da brannvesenet kom til stedet like etter klokken fem. Denne bilen skal ha blitt totalskadd i brannen.

- Røyken veltet ut fra minst tre porter da vi kom til stedet. En bil brant kraftig. Den ble helt ødelagt og til sammen fik sju biler skader. Heldigvis fikk vi fort kontroll på flammene, og var ferdig med jobben etter en drøy time, sier vaktkommandør i Oslo brann- og redningsetat Erik Grydeland til Østlandssendingen.

Ukjent årsak

Det røyk kraftig fra garasjeanlegget og naboer måtte holde vinduer og dører lukket. Ingen måtte evakueres og ingen kom til skade i brannen.

Da Nordstrands Blad var på stedet var området sperret av. Noen av de mest skadde bilene var fjernet, men det sto to biler igjen, innenfor de brente portene. Skadeomfanget på disse bilene er ukjent.

Brannårsaken er foreløpig ukjent.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.