RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
  Foto: Illustrasjonsfoto: Camilla Svendsen

Sju pågrepet etter antatt skyteepisode

Politiet undersøker mulig gjengoppgjør på Stovner.

STOVNER: Politiet har pågrepet sju menn i 20-årene etter at det ble funnet tomhylser i det som kan ha vært en skyteepisode på Stovner, onsdag kveld.

Bevæpnet politi rykket ut til stedet etter meldinger om smell som hørtes ut som skudd ved 17-tiden. Klokken 19.30 skriver Oslo politidistrikt på Twitter at de er ferdig med søk i området. En del personer i området ble kontrollert, og sju unge menn ble pågrepet.

– Vi fikk flere telefoner fra folk som hadde hørt smell, og som de mener kunne være mellom tre og fem skudd, sier Tor Gulbrandsen i Oslo-politiet til NRK.

NRK skriver at politiet undersøker et mulig gjengoppgjør, da det den siste tiden skal ha vært flere sammenstøt mellom gjenger i området. Politiet mistenker også at de pågrepne ikke har sagt alt de vet.

– Det er skjellig grunn til å tro at de ikke fortalte politiet alt de vet. Vi vil undersøke om de har flere opplysninger gjennom avhør.

Les også: Håper at ny skatehall er klar til 2017

Vitner sier de så 10– 15 personer løpe fra gamle Tokerud skole etter smellene. Politiet har ikke fått melding om at noen er skadd, og har heller ikke gjort funn som tyder på at noen har blitt skadd.

Politiet tar likevel ikke lett på onsdagens hendelse.

– Vi ser svært alvorlig på denne type hendelser. Det er alvorlig når det skytes i et boligområde, fordi man vet ikke hvem som er rundt hjørnet, sier Gulbrandsen til NRK.

Les også: Skal løfte Stovner til nye høyder

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere