RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjumålssteg for Øst

To hat-trick og 7-0 mot Kjelsås, samtidig som Lørenskog avga poeng, gjør at Oslo Øst igjen er opprykksfavoritter til 1.divisjon.

- Kjelsås gjorde det enkelt for oss. Jeg var redd de skulle legge seg helt bakpå og trygge defensivt, men de sto høyt og lot meg løpe gjennom gang på gang, smilte dagens første tremålsscorer, Alexander Midtsian.
Allerede etter fire minutter lå den første ballen i Kjelsås-buret. Linjemannen vinket først for offside, men senket flagget da Kjell Roar Kaasa stoppet opp og overlot ballen til Midtsian, som enkelt satte ballen forbi keeper. Kvarteret senere vartet Øst opp med et praktangrep, som Midtsian igjen ekspederte i mål. Bare tre minutter senere var hat-tricket et faktum da venstrevingen igjen parkerte Kjelsås-forsvaret og satte kula sikkert forbi målvakten.
- Jeg har ikke scoret et kjappere hat-trick siden vi møtte et eller annet kjøttlag på juniornivå, så dette henger høyt, gliste Midtsian.

Bra for selvtiliiten

Carl Erik Torp påbegynte sitt hat-trick i første omgangs siste spilleminutt, og Øst tok ikke foten av gasspedalen i etter hvilen heller. Først lobbet Pål Rustadstuen inn 5-0 etter et langt fremspill og en elegant dukk av Kaasa, før Torp ekspederte en innøvd frispark-variant i nota to minutter senere.
Tempoet dalte etter den scoringen, men Torp fikk sitt hat-trick tre minutter før slutt, etter flott forarbeid av Karim Aoudia og Midtsian.
- Det gjør godt for selvtilliten. Jeg har slitt med å score tidligere i år, så dette er godt å ta med seg videre, mente Torp.

Bør applaudere

7-0 seieren sørget samtidig for at rødtrøyene har best målforskjell av topplagene. Etter 2-2 i Molde har Lørenskog hele fem poeng opp til Øst, men Raufoss holder fortsatt følge bare to poeng bak.
- Raufoss henger med, men det var viktig å score mye mål i dag. Det er et ekstra poeng som kan bli godt å ha, mente trener Geir Midtsian.
Han var godt fornøyd med prestasjonene på banen, men mindre glad for innsatsen på tribunen.
- Nå er det jo ikke så mange som er her, vi håper jo det blir flere etter hvert, men det hadde vært hyggelig om folk hadde klappet når lagoppstillingen blir ropt opp. Og så må de gjerne lage litt lyd underveis i kampen også, syntes Midtsian.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere