RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søk sommerjobb nå


Begynn nå, så slipper du å gå pengelens gjennom sommeren. ILLUSTRASJONSFOTO
Begynn nå, så slipper du å gå pengelens gjennom sommeren. ILLUSTRASJONSFOTO
Skal du sikre deg drømme-jobben i sommer må du være tidlig ute. Mange unge venter for lenge med å sette igang søknadsprosessen.

OSLO: Enkelte vårtegn er sikrere enn hestehov og krokus, og også i år er det mange som klør seg i hodet og lurer på hva slags sommmerjobb de skal søke, skriver UngInfo i en pressemelding.
Vårens lyse dager går ofte fortere enn man tror, og før man vet ordet av det, er siste eksamen over og sommeren står for døra. Plutselig er det for sent å sikre seg den jobben man egentlig hadde drømt om.
UngInfo møter hvert år mange ungsdommer som møter ulike utfordringer i jobbsøkerprosessen. Mange vet ikke hvordan de skal skrive en søknad eller CV og synes det er vanskelig å vite hvor man kan finne ledige jobber. Derfor har UngInfo samlet de beste tipsene på www.ung.no. Ungdom mellom 13 og 26 år kan også komme innom UngInfos senter i Møllergata for flere gode tips, samt hjelp til å skrive CV og søknad.
Dermed er det ingen grunn til at du ikke skulle få drømmejobben denne sommeren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere