RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
 

Skåber kapret døler

Under sin korte og hektiske verveturné i Groruddalen, hanket Linn Skåber inn mange nye bøssebærere til neste helgs TV-aksjon.

GRORUD/STOVNER: Aksjonskomiteene på Grorud, Stovner og Veitvet/Linderud hadde i fjor store utfordringer med å komme i mål med å skaffe nok bøssebærere i sitt område. For å være på den sikre siden i år, hadde de alliert seg med Linn Skåber.

Helhjertet

På Grorud senter er det stille før stormen. Helgerushet er ikke helt satt inn.

Ikke mange å henge seg på her, men får gyve løs på dem som kommer forbi. På Linderud senter hanket vi inn åtte nye ganske kjapt, ler Linn Skåber og skuer rundt seg.

Vi håper at innen uka er omme og startskuddet går neste søndag, så har mange nye bøssebærere meldt seg, sier Harriet Toft fra Fylkesaksjonen.

Vanskelig å si nei

Den munnrappe ververen avslutter turneen på Stovner senter.

Ikke lett å si nei når et så kjent fjes dukker opp og skal ha deg med på noe, sier Steinar Iversen. Sammen med sønnen Christer slapp han ikke unna Linn Skåbers haukeblikk og skrev seg på lista til førstkommende søndag.

Og selv om Skåber kapret mange døler trenger TV-aksjonen Blå Kors fortsatt mange flere.

Lyst til å være med ring:

02025

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere