*Nettavisen* Nyheter.

Skal diskutere alkoholpolitikk og nedlagte barneparker

KLARE FOR OPPGAVEN: Arve Edvardsen (H) og Steinar Andersen (Ap), nyvalgt leder og nestleder av bydelsutvalget. Foto: foto: AINA MOBERG

Torsdag kveld har det nye bydelsutvalget sitt første ordinære møte. Agendaen inneholder hele 28 punkter.

NORDSTRAND: Blant sakene som skal diskuteres og behandles er bydelens alkoholpolitiske rolle. Bydel Nordstrand har totalt 32 salgs- og skjenkebevillinger, og lokalpolitikerne skal lage et forslag til retningslinjer for behandling av høringsuttalelser.



I bydelen er det i dag åtte nedlagte barneparker. Bydelsutvalget (BU) skal bli enige om hva som skal skje med tomtene og hva de i fremtiden skal brukes til.

En demensplan for bydelen er nå på trappene, den første i bydelens historie. Bydelsdirektøren ber BU ta den forelagte demensplanen for 2011-2015 til orientering.

Bydel Nordstrand har fortsatt god kontroll på økonomien. Aktiv prognose per september viser et samlet mindreforbruk på i overkant av 30 millioner kroner, altså godt over de 26 millionene i mindreforbruk bydelsdirektør Per Johannessen har satt som mål for 2011.

På torsdagens møte skal man forøvrig innom offentlig ettersyn av planstrategi og planprogram for kommuneplan 2013-2030, underretning av politiske vedtak Ekeberg skulptur- og kulturminnepark, i tillegg til en rekke rapporter.

SE HELE AGENDAEN PÅ BYDEL NORDSTRANDS HJEMMESIDE.

Møtet er i bydelshuset på Sæter og starter klokken 19.00 med Åpen halvtime.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag