RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skal få posten fram til jul

Posten har i høst hatt problemer med å levere pakker og brev i Oslo. Nå lover de at de skal gjøre hva de kan for å få juleposten fram.

Vårt distrikt: Posten har i høst fått mange klager på for dårlig postlevering i Oslo. Enkelte steder har det gått en hel uke uten at posten har kommet, andre har bare fått post annenhver dag.

På god vei

Nå ser det heldigvis ut til å ha løst seg. Vi hadde noen utfordringer i forhold til rekrutteringer og kapasitet tidligere i høst. Vi har gjort noen grep i forhold til stillingsannonser og har hatt en mer offensiv rekruttering. Dette førte til at vi nå har mottatt mange søknader fra folk som er kvalifiserte til stillingene som postombærere. Nå rekrutterer vi personer kontinuerlig og er på god vei til å løse disse utfordringene, sier Postens informasjonsansvarlig for Østlandet, Merete Bergeland Jebsen.

Hun lover at de skal gjøre sitt ytterste til å få juleposten fram i tide

Vi har opprettet ressursstyrker, som er en gruppe postbud som på kort varsel kan rykke ut og dekke flere ruter ved akutte bemanningsbehov. Det er mange dyktige medarbeidere i Posten som strekker seg ekstra langt nå i førjulstiden for at alle skal få posten sin fram til jul.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere