RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skal fortelle om biogassanlegget


Hvordan blir det nye biogassanlegget som skal bygges i tilknytting til dagens forbrenningsanlegg på Klemetsrud? Svar kommer på et folkemøte onsdag.
Hvordan blir det nye biogassanlegget som skal bygges i tilknytting til dagens forbrenningsanlegg på Klemetsrud? Svar kommer på et folkemøte onsdag.
Hvordan blir det planlagte biogassanlegget? Forhåpentligvis blir det gode svar å få på et folkemøte EGE arrangerer onsdag kveld.

KLEMETSRUD/BJØRNDAL:Temaet for møtet er nærmiljøutredningen som er gjort for biogassanlegget og status for Energigjenvinngseattens (EGEs) utbygging på Klemetsrud.

Mange innspill

Denne saken kommer til endelig politisk behandling i slutten av januar, forteller Øystein Ihler som er markedsdirektør i etaten.

I tillegg til det vi kan fortelle, vil SINTEF og NTNU gi en oppsummering fra møtene med dialoggruppene. Det har jo vært flere møter med naboer, bydelen, politikere og klagere. Stor lokal interesse har gitt oss mange innspill, sier Ihler.

Frykt for lukt

Etter at vi har hatt oppsummeringer, vil det bli gode muligheter for å stille spørsmål, og vi skal svare så godt vi kan. Mange har jo for eksempel frykt for at det kan bli luktplager i og med det er matavfallshåndtering som ligger i det nye anlegget, sier Ihler.

Møtet holdes i Asiasalen på Bjørnholt skole onsdag 19. november og begynner kl. 18.00. Det er åpent for alle interesserte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere