RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skal Frigg erobre Ullevål stadion?


 
 

Hvis noen på strekningen Hjortnæs til KPMG-bygget føler at dere blir overvåket, er det bare vaktmester Fossen som sitter på verandaen og skuer utover Friggland fra sin nye bolig på nedre Montebello og sørger for at det ikke skjer noe muffens. Men jeg må innrømme at foreløpig etter to dager her er de tre T-banestoppene fra Montebello ned til Majorstua selve oppstigningen fra skjærsilden til Paradis.

Man får god tid til å tenke
her opp i byens åndelige skaukant, selv om det faktisk finnes en vital kulturklynge her på nedre Montebello, bestående av biblioteksjefen som bor i underetasjen og nå pensjonert Dagbladetjournalist Halvor Elvik som bor et steinkast unna. Hverdagen har sneket seg inn i Friggland. A-laget vårt har havna i en tøff pulje og vi har ingen rike onkler som mange av naboklubbene. Det er uvisst hvor vi skal spille hjemmekampene våre nå som Frogner stadion er forsinket, og arbeidet med å profesjonalisere organisasjonen vår går akk så sakte framover.

When the going gets tough the tough get goin.
Nå er det på tide å spenne buen helt til bristepunktet, selv om eliteserieklubbene piper for veik for veik er Friggs bue. Hva om Frigg tok over Ullevål stadion nå som landskampsarenaen skal flytte til Groruddalen, VIF drar seg østover til de tidligere skysstasjonene der hestekjerrene sto tett i tett ved Valle, og Lyn har gått i oppløsning og har samling i bånn inne skihytta si ett sted ved Åklungen?

På Ullevål kan vi ha gigantiske houseparties
om sommeren og skiskyttersprint med standplass inne på stadion om vinteren. Eller tenk dere Petter Nordthug rase nedover damefallene med snørr i barten, før han utbryter barneskirenn når han entrer stadionportene. Obama kan holde vekkelsestaler der, og Frigg skal holde verdens feteste julebord for alle byens utstøtte. Nærheten til Forskningsparken og Universitetet skaper en sømløs overgang mellom forskning og fotball. I Friggland, der utdannelse alltid vil gå foran fotball, skal vi skape verdens beste og smarteste fotballspillere.

Hva sier dere? Skal vi ikke bare gjøre det?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere