RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skal ha blitt forsøkt påkjørt, og slått


Mannen (67) sto som eneste arving av kvinnen (88), men ble senere slettet fra testamentet. Nå står han tiltalt for å svindlet henne for 1,9 milllioner kroner.
Mannen (67) sto som eneste arving av kvinnen (88), men ble senere slettet fra testamentet. Nå står han tiltalt for å svindlet henne for 1,9 milllioner kroner. Foto: Illustrasjonsfoto
To 20 år gamle menn i fra Bydel Østensjø er tiltalt for grov vold mot en annen mann.

SENTRUM/ØSTENSJØ: De to mennene må svare for et svært alvorlig tilfelle av grov vold. Ifølge tiltalen skal de ha mishandlet en mann stygt en mann på Nordstrand, rett før jul i forfjor.

Motivet er ukjent, men de to Østensjø-mennene skal først ha sparket og slått mannen i hodet og kroppen. Ifølge tiltalen ble en hjulvinne, slåsshanske og en beltespenne brukt som våpen.

Påkjørsel

Deretter skal de ha startet opp en bil og forsøkt å kjøre på mannen. Ifølge tiltalen skal mannen igjen blitt slått og sparket. Deretter skal han ha blitt dratt mot et bekkefar. Mannen fikk blant annet hjernerystelse, et kutt og hevelser flere steder på kroppen.

Rettssaken holdes i Oslo tingrett 12. januar.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere