RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skal ikke betale


Bydelsdirektør i Bydel Grorud, Helge Jagman, har jobbet intenst med saken om skjermete plasser.
Bydelsdirektør i Bydel Grorud, Helge Jagman, har jobbet intenst med saken om skjermete plasser.
Det er ett skritt i riktig retning i striden om betalingen for skjermete plasser på Ammerudhjemmet. Partene er enige om en ting, man skal ikke betale for noe man ikke har.

AMMERUD: Dialogen har tatt ett skritt i riktig retning. Nå er bydelsadministrasjonen i Bydel Grorud og Sykehjemsetaten enige om en ting, nemlig at ingen skal bo eller betale for skjermete plasser som ikke er bestilt.

– Ja, det er et skritt i riktig retning, sier bydelsdirektør, Helge Jagman.

Ble trukket 1,9 millioner

Lokalavisen har tidligere skrevet om Sykehjemsetaten som har trukket 1,9 millioner fra bydelen, fordi Sykehjemsetaten mente Bydel Grorud benyttet 27 skjermete plasser på Ammerudhjemmet. I tillegg ville etaten forhandle om priser for 2009. Bydelsdirektøren på sin side har alltid sagt at de ikke har bestilt skjermete plasser.

- Vi er oppgitte. Dette er et bevis på at systemet med at kommunen driver sykehjemmene ikke fungerer. Sykehjemsetaten gikk jo i underskudd på 58 millioner kroner. Nå virker det som om de forsøker å få bydeler til å ta regningen for etaten, sa Røberg-Larsen til Lokalavisen når saken herjet som verst.

I riktig retning

Helge Jagman forteller at dialogen mellom partene, bydel, Sykehjemsetaten og Ammerudhjemet, nå dreier seg om hvem det er som egentlig skal ha skjermete plasser og hvem beboere som ikke skal ha skjermete plasser.

– Når personer ikke har vedtak om skjermete plasser, så skal vi ikke betale for det. Det er det enighet om. Dialogen går rett vei og jeg tviler sterkt på at beboere må flyttes, sier Jagman.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere