Skal ikke saltes - eller ...?

SALT: Greveveien skal ikke saltes, slik det gjøres andre steder i Maridalen. Foto: Privat

SALT: Greveveien skal ikke saltes, slik det gjøres andre steder i Maridalen. Foto: Privat

– Greveveien skal ikke saltes. Hvis det har skjedd, så er det en feil, ifølge informasjonsansvarlig Odd Olav Bratteberget i Bymiljøetaten.

MARIDALEN: Leser som var på tur med hunden sin – langs Greveveien i Maridalen – oppdaget at hunden fikk vondt i potene. Han sjekket nærmere, og så at det faktisk var saltet langs Greveveien.

Tur med bikkja

– Her kan jeg gå tur med bikkja, for her saltes det normalt ikke. Det er heller ikke noen buss som kjører her, sier leseren, og som ikke ønsker å stå frem, til avisen.

Bymiljøetaten bekrefter at det ikke skal saltes langs Greveveien.

Skal ikke saltes

– Greveveien skal ikke saltes. Hvis det har skjedd, så er det en feil. Dette vil bli tatt opp med vår entreprenør, slik at det ikke blir saltet i Greveveien, sier informasjonsansvarlig Odd Olav Bratteberget i Bymiljøetaten.

Avisen har vært i kontakt med bymiljøetaten i etterkant, og hvor Bratteberget likevel opplyser at det har skjedd at Greveveien har blitt saltet.

– Vi kan bekrefte at det har blitt saltet to ganger i Greveveien. Vi gjør det for at trafikksikkerheten skal opprettholdes når det er ekstremt glatt, skriver Bratteberget i en mail til avisen. .

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 blir Nordre Aker Budstikke ny, som ren nettavis på nab.no. Les mer om det her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev ved å sende en mail, eller fyll ut skjemaet under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.