RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skal informere

Bydel Alna ønsker dialog med naboene, og vil invitere til informasjonsmøte.

LINDEBERG: Vi har vært i en prosess, og det har ikke vært naturlig å gå ut og informere før vi visste om det ble noe av. Men dette er et greit signal å få. Det er mulig det er tid for å gå ut nå. Vi vil invitere til et informasjonsmøte, og vi ønsker en god dialog med naboene, sier bydelsdirektør i Bydel Alna Erik Kjeldstadli.

Reguleringsplan gjenstår

Saken er ferdig behandlet i bydelsutvalget, og Bydel Alna har allerede undertegnet 20 års leiekontrakt med Tevlingveien 16 AS, som skal bygge boligene. Leieavtalen er godkjent av alle instanser, men reguleringsplanen gjenstår.

Den er forventet oversendt fra Plan- og bygningsetaten i løpet av februar. Da skal byrådet, og i siste instans bystyret ta en endelig politisk beslutning.

Hvem skal bo i omsorgsboligene?

Det blir boliger for mennesker med særskilte behov, som befinner seg i ulike livssituasjoner. Men det er ikke endelig fastsatt hvem som skal bo der, sier han.

Ingen uvanlig reaksjon

Har du forståelse for at beboerne engster seg?

Det er naturlig at man engster seg for ting som er nytt. Det er heller ikke uvanlig at slike byggeprosjekter skaper reaksjoner i nabolag, men det går som regel bra. Vi er selvsagt opptatt av at dette fortsatt skal være et trygt område å bo i, sier Kjeldstadli avslutningsvis.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere