*Nettavisen* Nyheter.

Skal lage «Oslos flotteste butikk» på Sjølyst

BYGGER OM: Seks uker skal det ta å lage en flott ny ICA på Sjølyst. Foto: foto: ICA

– Ambisjonen er klar. Vi skal bli Oslos flotteste butikk, sier butikksjef Rune Nygaard.

SJØLYST: 24. september stengte ICA Maxi Sjølyst for en ekstrem makeover. I løpet av seks uker vil butikken bli totalt forvandlet, og 3. november vil butikken stå frem som områdets, og kanskje Oslos, råeste og mest moderne supermarked, skriver ICA i en pressemelding.

Nytt design

– Absolutt alt i butikken vil gjøres om, og det vil bli et helt nytt visuelt inntrykk og design. Blant annet kan det nevnes at fokuset på ferskvarer vil bli enda større, og ferskvaredisken vil bli enda mer innbydende, sier butikksjefen.

Butikken vil åpnes enda mer opp, og hyllene vil bli lavere – noe som gjør alt mer oversiktlig.

– Lyssettingen vil fremheve produktene på en bedre måte enn i dag og vil bidra til å gjøre handelen triveligere. I tillegg vil bakeriet bli en enda viktigere og mer fremtredende avdeling. Det vil også bli andre smarte løsninger for å gjøre handelen til en rask, hyggelig og inspirerende opplevelse, sier han.

Viktige ansatte

Det vil bli et forsterket fokus på de ansatte og deres kompetanse. De skal nemlig på ulike kurs i ombyggingsperioden.

– De ansatte er og blir en butikks, og en bedrifts, viktigste ressurs. Jeg er stolt av de som jobber på ICA Sjølyst, og nå skal vi gjøre dem enda bedre. Sammen skal vi gi alt for kundene når vi åpner igjen. Vi gleder oss til å treffe igjen både faste og nye kunder, forteller butikksjef Nygaard.

Samtidig med at butikken bygges om, konverteres den også til ICA Supermarked. Når den åpner igjen 3. november blir det dermed ikke bare som en splitter ny butikk, men som et flunkende nytt ICA Supermarked.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.