Skal løfte Lyn mot nye høyder

Joon Gustav Hammerstad er ny leder i Lyn Ressurs. Han vil, som alle andre, ikke motta godtgjøring for utførte tjenester, utover lønn i Lyn-himmelen.

Joon Gustav Hammerstad er ny leder i Lyn Ressurs. Han vil, som alle andre, ikke motta godtgjøring for utførte tjenester, utover lønn i Lyn-himmelen. Foto: Foto: Lyn Ressurs

Joon Gustav Hammerstad er hundre prosent ekte Lyn-gutt. Nå skal han løfte klubben mot nye høyder som ny leder i Lyn Ressurs.

FROGNER: Han er ung, tvers gjennom Lyn-gutt og motivert for å løfte klubben noen hakk nærmere norsk toppfotball.

– Hovedgrunnen til at jeg tar på meg denne oppgaven er at jeg er en Lyn-gutt. Jeg ønsker å bidra på alle mulige måter, og dette er en fin mulighet til å ha innflytelse. Jeg kan ikke engasjere meg i noe halvveis, det var alt eller ingenting, sier den ferske lederen av ressursgruppen, Joon Gustav Hammerstad, i en pressemelding.

Les også: 300 ville spille for Lyn

Ambisiøs

Det er en krevende oppgave han har tatt på seg, med 100 frivillige som bidrar med blant annet praktisk kampgjennomføring, markedsføring, kiosksalg, sponsorinnhenting, foto, kampspeaker, webutvikling, musikkgruppe og kommunikasjon.

– Jeg har fått veldig mye rett i hendene. Nå gjelder det først å få oversikt over hva som bør gjøres kortsiktig, og deretter langsiktig, sier Hammerstad som har a-lagskamper for Lyn i sjette divisjon.

Lyn fyller opp bortetribunene

Han er bare 21 år gammel, men er en ambisiøs ung mann som studerer økonomi og administrasjon ved BI i Oslo. Ved siden av studiene, og lederstillingen i Lyn Ressurs, er han trener for Lyns gutter 16-lag i 1. divisjon. Selv har han vært aktiv spiller i klubben siden han var seks år gammel.

– Spennende valg

Avtroppende leder i Lyn Ressurs er tidligere informasjonssjef i Lyn, og gründer av ressursgruppen, Joachim Westher Andersen.

– Det har vært femten tøffe måneder, men likeså femten givende måneder. Det var stort engasjement rundt klubben i Adeccoligaen, men enda større da klubben gikk konkurs og vi startet på nytt i 6. divisjon. Nå ser jeg positivt på fremtiden for klubben, sier Andersen.

Selv skal Joachim Andersen fortsette i medieavdelingen, som blant annet tar seg av presse, Facebook og klubbens nye hjemmesider: lyn1896.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.