RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skal overraske Lyn


 
 
Klanen er mektig lei over at de aldri slår erkerivalen Lyn. Men optimismen er som alle andre år skyhøy også foran årets batalje.

I år tar vi dem. Vi spiller annerledes fotball og jeg regner med at vi kommer til å overraske Lyn, sier talsmann i klanen, Christian Kjellsen, til Østkantavisa.

Best i klassen

Selv om Vålerenga aldri slår Lyn, mener Klanens talsmann at de har det beste laget.

Jeg må i år, som alle andre år, gjenta meg selv. Grunnen til jeg tror vi slå Lyn er at vi er størst, sterkest og best i klassen, fortsetter Christian Kjellsen.

Men det er en ting som irriterer talsmannen.

Det som er veldig irriterende er at Berntsen på Lyn er skadet 90 prosent av tiden. Men mot oss spiller han alltid og han gjør sin livs kamp hver eneste gang, sier Christian.

Prestisje

Klanens talsmann sier at det er hardt for fansen at de ikke klarer å ta skalpen til fienden i vest.

Det er jævlig mye prestisje og det er irriterende at vi aldri slår dem. Nå må det bli slutt på dette tullet. På søndag tar vi tre poeng, sier han optimistisk.

Hva om dere taper da?

Da tar vi en øl og håper at Lyn ikke rykker ned. Vi vil nødig at det skal gå 30 år til før vi får vår revansje, ler han.

Kan bli bedre overalt

Når det gjelder årets sesong så langt er han fornøyd med enkelte ting.

Vi har sett at gutta kan spille veldig bra. Spillerne har glimtvis vist hva som bor i laget og kampen i Bergen er etter min mening årsbeste, sier Christian når han skal trekke frem det positive.

Hva er negativt?

Vi spiller avansert fotball og dermed må vi ha et høyt tempo. Dermed faller laget sammen når tempoet går ned, sier han og fortsetter:

Vi kan bli bedre i alle ledd. Tidvis er det irriterende å se på. Mot Rosenborg, Bodø Glimt og Molde burde vi ha gjort det mye bedre. Der tapte vi sju poeng og det kan bli utslagsgivende når poengene telles opp etter sesongen, avslutter Klanens talsmann, Christian Kjellsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere