Skal pusses opp

Kommunens bygg i Kjelsåsveien 114 forfaller. Men Eiendoms- og byfornyelsesetaten bekrefter at oppussing skal skje i løpet av neste år.

Kjelsås: Bygget kommunen eier i Kjelsåsveien 114 ser slitent og forefallent ut. Blant annet skaller malingen av. Kommunikasjonsrådgiver Christian Ekker Larsen i Eiendoms- og byfornyelsesetaten kan fortelle at i løpet av neste år skal etaten foreta utvendig vedlikehold av bygningen.
- I disse dager utlyser vi jobben med å skifte ut fasadeplatene og male bygget. Vi regner med å underskrive kontrakt med leverandør på nyåret. Det er enklere å utføre slikt arbeid når det er varmere i luften, og derfor antar vi at oppussings-oppstart blir i løpet av vår/sommer 2007. Men vi kan ikke si helt sikkert når før vi har skrevet under kontrakten med leverandøren, sier kommunikasjonsrådgiveren.
Bygget som er regulert til offentlig bygning, ble oppført i 1986, og er totalt 1774 kvadratmeter stort. Huset har flere leietagere, blant annet Kjelsås Legesenter, Grefsen og Kjelsås eldresenter, og en midlertidig barnehage for Myrer Barnehage som er under utbygging.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.