RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skal skravle om Vål'enga


Med aktuelle temaer og dedikerte gjester, skal dittOslos Christian Haksø lede det nye talkshowet fra Bohemen. Hver onsdag før sesongens hjemmekamper i Tippeligaen skal det snakkes om det som opptar supporterne akkurat nå. Foto: Karl Andreas Kjelstrup
Med aktuelle temaer og dedikerte gjester, skal dittOslos Christian Haksø lede det nye talkshowet fra Bohemen. Hver onsdag før sesongens hjemmekamper i Tippeligaen skal det snakkes om det som opptar supporterne akkurat nå. Foto: Karl Andreas Kjelstrup
DittOslo.no lanserer nytt talkshow. I studio på Bohemen sitter uredde representanter fra supportermiljøene rundt Vålerenga med engasjement og sterke meninger.

BOHEMEN: Første sending går allerede 20. mars, i forkant av sesongens første hjemmekamp i Tippeligaen, mot Sogndal.

– Dette blir et program for alle Vålerenga-supportere. Programmet skal være aktuelt og engasjerende, og være supporter- og fotballbasert. Temaene vi tar opp er de fansen er opptatt av akkurat nå, sier dittOslos Christian Haksø, som skal lede talkshowet fast fra Bohemen.

Kan trekke flere til kamp

I 15 programmer, som skal sendes onsdagen før hver hjemmekamp, får Haksø med seg tre deltakere, som representerer Klanen, VPN (Vålerenga på nett) og sotahjornet.no.

I tillegg vil det dukke opp en fjerde gjest, som kan være en «vanlig» supporter, eller en spiller.

Christian Falch Kjellsen, leder i Klanen, vil trolig selv innta panelet i studio noen ganger gjennom sesongen, og han er begeistret for nysatsingen.

– Endelig har vi med dittOslo en lokalavis i ryggen som backer oss, og gjør at vi kan nå bredere ut i media med det glade budskap om Vålerenga Fotball og Hockey. Jeg tror dette blir et veldig bra forum der vi bedre kan fortelle hva Klanen og supporterne står for, sier Kjellsen, som håper programmet kan avlive noen myter om hvordan fotballmiljøet er.

– Jeg håper vi greier å trekke de mer nøytrale, eller uavhengige supporterne, til stadion, slik at de får oppleve hvor kult det er på fotballkamp. Vålerenga er et lag som skaper glede for hele byen, sier Kjellsen.

SE VIDEO: Sjappa flytta hjem

Lasse A. Vangstein, mediesjef i Vålerenga Fotball, mener nysatsingen er veldig positiv.

– Jeg tror dette prosjektet vil øke oppmerksomheten rundt supporterne og klubben, ikke minst nå i jubileumssesongen. Jeg regner med det blir en setting der det er høyt under taket, og at vi får friske meninger og morsomme sitater, sier Vangstein.

LES FLERE SAKER OM VÅLERENGA FOTBALL HER

Hva skal showet hete?

Et skikkelig talkshow trenger et skikkelig navn. Mulighetene er mange for et supporterprogram med mye engasjement og høy temperatur.

Nå kan du sende inn ditt navneforslag til tips@dittoslo.no.

Er det du som foreslår det endelige navnet, får du en signert 2013-VIF-drakt.

Til første sending kommer en representant fra klanen.no, en fra VPN, og Rune Julsvik i Klanens webradio. Programmet er tilgjengelig på dittOslo.no fra formiddagen onsdag 20. mars.

LES OGSÅ:
Er dette mannen Rekdal jakter på?

VIF-profiler fikk et sterkt møte med kraftpasienter

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere