RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

I forbindelse med utbyggingen av den nye vanntunnelsen som starter ved Oset, vil det bli foretatt geotekniske undersøkelser i området.
I forbindelse med utbyggingen av den nye vanntunnelsen som starter ved Oset, vil det bli foretatt geotekniske undersøkelser i området.

Skal stikke rør 100 meter ned i jorda

Målet er at arbeidet med byggingen av en ny vanntunnel ikke skal påvirke grunnvannet.

KJELSÅS/VOLDSLØKKA: I forbindelse med bygging av en ny vanntunnel mellom Oset vannrenseanlegg og Voldsløkka skal Vann- og avløpsetaten (Vav) i høst foreta «geotekniske undersøkelser i form av totalsonderinger og utplassering av poretrykksmålere».

Det vil si at vi skal stikke rør opptil 100 meter ned i bakken for å måle grunnvannstanden før og etter arbeidet med tunnelen. Målet er at arbeidet ikke skal påvirke grunnvannet, forteller prosjektleder Kjell Eng i Vav. Arbeidet vil foregå langs hele strekningen i en periode på to måneder, og vil ikke være til sjenanse for andre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere