RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skal ta gull for Oslo og Norge


Denne gjengen skal gjøre alt for at både Oslo og Norge tar gull i EM troppsgymnastikk til helgen
Denne gjengen skal gjøre alt for at både Oslo og Norge tar gull i EM troppsgymnastikk til helgen Foto: FOTO : ANDREAS LINDBÆK
Onsdag drar 31 utøvere til Malmø for å delta i EM i sportsgymnastikk. Laget fra Oslo håper å representere Norge når alvoret starter i helgen.

Hasle: Onsdag vender tre trenere og 31 utøvere nesen til Malmø og EM i sportsgymnastikk. Oslo Turnforening stiller et jentelag og et mixlag i Sverige og begge skal ut i en tøff kvalifiseringskamp for å få representere Norge.

– Jentene skal møte et lag fra Arendal, mens mixlaget møter Holmen. To meget tøffe motstandere og det kommer til bli veldig jevnt, sier Anna Hammarback.

Hun er en av tre trenere sammen med Johan Wikås og Sofia Lindhoff.

Trenerne tar ingenting for gitt og de er fullt klar over at de må tenke kvalifisering før en eventuelt landslagskonkurranse.

– Nå er det viktig at vi har full fokus til fredagens kvalifisering slik at vi får være med lørdag., sier de.

Og det vil bli enormt stort for deltakerne å få representere Norge i Malmø.

– Det er ventet 4000 tilskuere lørdag. Laget fra Holmen slo vi nordisk mesterskap, men tapte i NM. I tillegg er laget fra Arendal meget godt. Vi gleder oss voldsomt til turneringen, avslutter trenerne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere