RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skal ta mobbeblogger


Mange elever har opplevd bloggen som mobbing og Kripos er nå koblet inn i saken for å finne ut hvem som har lagt ut sexrykter på den anonyme bloggen. (Foto: Marianne Solstad)
Mange elever har opplevd bloggen som mobbing og Kripos er nå koblet inn i saken for å finne ut hvem som har lagt ut sexrykter på den anonyme bloggen. (Foto: Marianne Solstad)
Manglerudpolitiet har bedt Kripos om bistand for å avsløre hvem som har hengt ut Lambertseter-elever på en blogg.

LAMBERTSETER: En anonym blogger skal ifølge VG
ha publisert rykter og sladder om elver ved Lambertseter videregående skole på en blogg på nettet.

Vi oppfordrer personen til å melde seg og ta ansvar for det han eller hun har gjort. Vi har bedt Kripos om bistand for å se om vi klarer å skaffe til veie bloggerens identitet, sier stasjonssjef ved Manglerud politistasjon i Oslo, Gro Smedsrud, til VG.

Bloggen fjernet

Skolen valgte mandag kveld å anmelde bloggeren som under tittelen «Gossip Girl din kilde til det skandaløse livet blant elevene på Lambertseter», har oppdatert internettsiden med sladder flere ganger hver eneste dag.

Bloggeren har ifølge VG blant annet beskrevet hvordan flere par har hatt sex på skolens handikaptoalett. Det er også gjort narr av en navngitt persons seksuelle legning.

Tirsdag morgen var bloggen fjernet.

Nå håper politiet at Kripos klarer å spore opp IP-adressen til datamaskinen hvor bloggen er lagt ut.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere