RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skal videre i Bringserien


KNALLKAMP: Tom Midtbø Sundal er lagets suverene toppscorer i Bringserien. Mot Viking smelte han inn hele 11 av lagets 27 mål.
KNALLKAMP: Tom Midtbø Sundal er lagets suverene toppscorer i Bringserien. Mot Viking smelte han inn hele 11 av lagets 27 mål. Foto: ALLE FOTO:ANDREAS LINDBÆK
Nordstrands G16 håndballgutter vant begge sine kamper i Bringserien i Nordstrandshallen søndag.

NORDSTRAND: – Nå blir hver eneste kamp som en cupfinale, sier Tim Midtbø Sundal til Nordstrands Blad rett etter seieren over Viking søndag formiddag.

To seiere

Først slo Nordstrand Viking 28-21, før de slo Alta hele 33-18.

Dermed ligger laget på delt 3.plass, noe som gir sluttspillplass.

– Vi har igjen suverene Charlottenlund og Oppsal. Så det skal bli tøft å klare målsettinen om å havne blant de fire beste, men vi skal gjøre alt vi kan for å klare vårt store mål denne sesongen, sier Tim Midtbø Sundal, som ble lagets toppscorer mot Viking med hele 11 mål.

Han forteller at det ikke har gått helt veien i den hjemlige serien, og at de har brukt mange av kampene til å forske ut nye formasjoner som de skal bruke i Bringserien.

– Det blir en veldig stor skuffelse om vi ikke klarer å nå sluttspillet, slår han fast.

Les også: Jungman stengte buret mot Fyllingen

Sammensveiset gjeng

Nordstrand gutter 16 har spilt sammen siden de var seks år gamle og Tim Midtbø Sundal forteller at det er en meget sammensveiset gjeng.

– Kjemien i laget er veldig bra. Vi er veldig samspilt, sier han.

Og dere har vel ambisjoner om å spille på a-laget en gang?

– Vi tar ett år av ganen, men de som spiller i førsterekka vår har ambisjoner om å nå langt. Men veien opp til a-laget er lang., fastslår Tim Midtbø Sundal.

Treningsvillig gjeng

Trener Trond Berquist skryter av laget han trener.

– Det er en treningsvillig og fin gjeng. Det er en stor gruppe med 28 spillere, hvor de beste spillerene holder høyt nivå, sier treneren.

Han mener at flere spillere kan klare å kapre en a-lagsplass i fremtiden.

– Det er mange som har talent her, men de må trene for å ta skrittet helt opp. Min jobb er å veilede de så godt som mulig, avslutter han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere