RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skåler for tv-aksjonen


Disse barna i Colombia er blant dem som kan få glede av ølen du drikker på Blindern i kveld.
Disse barna i Colombia er blant dem som kan få glede av ølen du drikker på Blindern i kveld. Foto: Foto: TV-aksjonen
Søndag er det tv-aksjon til inntekt for Flyktninghjelpen. Det er mange måter du kan bidra, blant annet i studentkjelleren U1.

BLINDERN: Søndag ettermiddag 24. oktober legger 100.000 bøssebærere ut på tur i tv-aksjonens tjeneste. For femte gang er det Flyktninghjelpen og deres arbeid for de mange millioner menneskene i verden som er fordrevet, enten ut av hjemlandet, eller internt i egent land, som er sentrum for innsamlingen.

Kreativiteten og givergleden i landet er stor. Det finnes mange alternative innsamlingsarrangementer, og studentkjelleren U1 på Samfunnsvitenskapelig fakultet i Eilert Sundts hus på Blindern, har sin egen vri.

Solidaritetspub er en studentforening tilknyttet UiO som arrangerer pubkvelder med underholdning på fakultetskjellerne for å samle inn penger til prosjekter i utviklingsland. Inngang til arrangementene er gratis, men hver enhet i baren er fem kroner dyrere under arrangementene. Disse pengene går uavkortet til en samarbeidspartner og deres prosjekt. Fredag 22. oktober er det tv-aksjonen som får overskuddet.

Fra klokken 18 fredag serveres gratis middag og utover kvelden blir det underholdning fra Stella Mwangi, Why Control, Fastlane Flower og DJs.

Vil du heller bidra på mer tradisjonelt vis på søndag, er bøssebærertelefonen 02025 og www.tvaksjonen.no gode tips!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere