*Nettavisen* Nyheter.

Skallet ned på fotballbanen

Seriekampen mellom Lindebergs G16 lag og Nordby/Ski endte med at en av Lindeberg-spillerne skallet ned en av motstanderens spillere. På sidelinjen hadde Lindeberg verken trener eller lagleder.

Haugerud: Angrepet skjedde fem minutter før full tid etter at kapteinen på Nordby/Ski påpekte overfor den vikarierende dommeren at det burde bli blåst frispark for en nedsparking. En av Lindbergs spillere skallet ned en av motstanderes spillere fra siden.
Styreleder i Lindeberg SK fotball, Pa Jain Ndure er sjokkert over det som skjedde på Haugerud kunstgressbane.
- Vi jobber kontinuerlig med å forhindre at slike ting skal forekomme. Dette er noe vi i klubben fokuserer på hele tiden, forteller Pa Jain Ndure som selv har trent G16 laget i ti år før hendelsen inntraff.

Kom til kampen alene

Problemene startet da hjemmelaget kom til kampen uten lagleder, trener eller drakter. Dommeren møtte heller ikke opp og måtte plukkes ut av de som stod på sidelinjen.
- Guttene trenger en trener eller en lagleder på sidelinjen. Det er veldig dårlig at det ikke var tilfelle her, fortsetter Ndure som likevel ikke har noen forklaring på hvorfor guttene kom til kampen alene.
Styrelederen har nå trukket laget fra serien og kommer til å ha et oppvaskmøte med spillerne på laget samt foreldre, lagledere og trenere.
- Vi er nødt til å reagere når noe slikt skjer. Vi har aldri opplevd noe lignende, og det er trist at hele klubben må lide fordi et par spillere gjør noe slikt. Dette er en skam for klubben og veldig, veldig leit. Men jeg håper dette blir siste gang noe slikt skjer i klubben, konstaterer Ndure.

Dette er en skam for klubben og veldig, veldig leit.
Pa Jain Ndure

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag