*Nettavisen* Nyheter.

Skandinaviske stjerner til Øyafestivalen

Håkan Hellström, Lykke Li og Tóg er alle bekrefta til Øya. I tillegg får du amerikanske Janelle Monáe med på kjøpet.

MIDDELALDERPARKEN: Det går ikke mange dagene mellom nye artistslipp til Øyafestivalen for tiden, og programmet blir rett og slett stadig bedre.

Mandag er intet unntak, festivalledelsen gir deg nå fire store navn – fra både inn- og utland.

Det er nemlig nå bekrefta at Håkan Hellström og Lykke Li fra Svergie står på scenen i Middelalderparken i august. Det samme gjør Tóg (uttales «tok» og betyr dust på stavangersk) fra Stavanger og amerikanske Janelle Monáe.

LES ALT OM ØYAFESTIVALEN HER

– Håkan Hellström er kanskje Skandinavias heiteste konsertattraksjon og kommer for å glede massene på Øyafestivalen. Albumaktuelle Lykke Li gjør seg klar for å nå et enda større publikum i 2011. Janelle Monáe er blant de aller mest lovende navna innen amerikansk rnb, og på Øya skal hun vise sine ubestridte kvaliteter som liveartist. Både Lykke Li og Janelle Monáe gjør sine eneste Norges-konserter i sommer på Øyafestivalen. Dette blir med andre ord eksklusive opplevelser du kun får i Middelalderparken denne festivalsesongen. Vi har også fått på plass det norske pophåpet Tôg, som slipper sitt debutalbum i mai, forteller Øyafestivalen i en pressemelding mandag.

De minner også om at det er lenge til programmet er komplett, og at du kan forvente deg store stjerner og spennende nykommere også i ukene som kommer.

LES ALT OM ØYAFESTIVALEN HER

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag