RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rustad spilte mot Nordstrand i en av de første kampene i Rustad Vårcup. Øverst fra venstre er Omar Makbul (8), Shafi Said (7), Aksel Steudel Karlsson (8), Ask Olaussen (8) og Noah Mussie Tesfai (7). Nede fra venstre sitter Samuel Ahmetovic (7), Emil Andreas Maki Helander (8) og Mathias Mikael Meskeland (7).
Rustad spilte mot Nordstrand i en av de første kampene i Rustad Vårcup. Øverst fra venstre er Omar Makbul (8), Shafi Said (7), Aksel Steudel Karlsson (8), Ask Olaussen (8) og Noah Mussie Tesfai (7). Nede fra venstre sitter Samuel Ahmetovic (7), Emil Andreas Maki Helander (8) og Mathias Mikael Meskeland (7). Foto: Alice Johansen

Skaper tradisjon med vårcup

Sist helg ble Rustad Vårcup arrangert for første gang.

Rundt 320 fotballspillere var i full sving på Rustad sist helg. 

Lørdag formiddag klokken 10 ble de første kampene i den rykende ferske turneringen blåst i gang, noe både store og små syntes var stas.

- Det er morsomt fordi dette er første gang vi spiller kamp her nede. Vi bruker å trene her, men aldri en ordentlig kamp. Det blir litt mer hjemmefølelse, forteller Rustad-spiller Ask Olaussen (8).

 

Vind og vær

Og når man holder en vårcup er det ikke bestandig at værgudene vil spille på lag med arrangørene.

- Det har vært litt regn, litt snø og litt vind, men det får man ikke gjort noe med på denne tiden av året, sier turneringsleder Vidar Larsen i Rustad

32 lag var påmeldt til turneringen, og fortsatt kunne det vært enda flere.

- Denne turneringen ble en test for å se om vi kunne arrangere noe så stort på egen bane. Vi har hatt mange lokale lag fra Nordstrand og Bøler, men også fra Lindeberg og Bjørndal. Det var mange som sa at de ville komme tilbake, så det har vært en veldig vellykket helg, sier Larsen.

Dugnad

Rustad Vårcup viste også at dugnadsånden lever i beste velgående på Rustad.

- Alt har gått på dugnad, og det er foreldrene i 2003- og 2004-gruppa vår som har stått for arrangementet. Det er mange som har hjulpet til, og nå håper vi at det kommer litt inn til klubbkassa, sier Larsen

Alle spillerne fikk både pokal og diplom med lagbilde da turneringen var over.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere