RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skapte sjakkjubel


Spillerne fra Nordseter ungdomsskole tok 2. plassen i NM i sjakk for skolelag 2010. Laget besto av Markus Moripen, Paul Oskar Baltzersen, Johan Foss Eilertsen og Markus Aasebø. Foto: Privat
Spillerne fra Nordseter ungdomsskole tok 2. plassen i NM i sjakk for skolelag 2010. Laget besto av Markus Moripen, Paul Oskar Baltzersen, Johan Foss Eilertsen og Markus Aasebø. Foto: Privat
Nordstrand sjakklubbs ungdom (NSKU) har deltatt i NM for skolelag med supre resultater.

LAMBERTSETER: – Jeg kan ikke huske at lag fra Nordstrand har tatt medalje i både barne- og ungdomsskoleklassen tidligere, sier Arne-Birger Lund, leder i ungdomsgruppen.

– NM i sjakk for skolelag ble arrangert i Moss i helgen. Fra NSKU stilte Nordseter i klassen for ungdomsskoler og Nordstrand og Ekeberg i barneskoleklassen. Nervepirrende kamper endte til vår fordel og vi reiste hjem til Nordstrand med sølv og bronse! I tillegg spurtet det unge laget fra Ekeberg godt, sier en strålende fornøyd Arne-Birger Lund.

Som videre kan fortelle at Oslo for barneskoler tok trippelseier og hadde hele 9 av de 10 beste lagene, mens det for ungdomsskoler ble dobbeltseier til Oslo. Nordberg og Kjelsås fra Nordre Aker vant hver sin klasse.

NSKU er en stor og aktiv klubb. Den ble stiftet i 1994, og er sjakklubben for barn og ungdom i bydelene Nordstrand, Østensjø og Søndre Nordstrand, med ca. 300 medlemmer. Klubben arrangerer 12-15 sjakkurs for barn hvert halvår.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere