RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skarvang presses ut fra BU

Fremskrittspartiet på Grorud mener Arbeiderpartiet bevisst forsøker å presse ut Trine Skarvang fra bydelsutvalget.

GRORUD: Under konstituerende møte sist onsdag, ble det bemerket at Skarvangs plass sto tom. Dette skyldes at hun nå sitter i bystyret og har fått sete i byutviklingskomiteen, som har sine møter på onsdag.

Noe som i sin tur vil føre til at Skarvang ikke lenger kan stille i BU-møtene. Den nye BU-lederen, Anders Røberg-Larsen, har tatt til orde for å ha BU-møtene på onsdager istedet for på torsdager. Dette reagerer Skarvang på.

Det bilr bare barnslig. Det er tydelig at Ap ikke har gitt opp sin kampanje for å prøve å bli kvitt meg. Dette blir rett slett tullete og jeg skjønner ikke at de gidder, sier Skarvang til Groruddalen.no.

Bydelsutvalget skal vurdere om onsdag er en mer egnet dag å holde møtene på til neste år. Resten av møtene i 2007 skal fortsatt være på torsdager.

For min del passer egentlig onsdager bedre. Jeg foreslår at arbeidsutvalget ser om dette kan være en bedre dag å holde møtene på i framtiden, sier Røberg-Larsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere