RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skatehall og landhockeybane på Voldsløkka?

Byrådet foreslår å ruste opp Voldsløkka - med blant annet ny skatehall, landhockeybane og trippelhall. Stadionanlegget skal også gjennom en "ekstrem forvandling".

Oslo: Voldsløkka består av hele 56 dekar, og er "løkka" for mange lokale idrettsklubber. I tillegg har området en viktig funksjon som lek- og rekreasjonsareal. Grøntområdet ligger i Sagene bydel, men grenser til Nordre Aker og bydel St. Hanshaugen.

"Nye" Voldsløkka

Kultur- og idrettsetaten har sammen med blant annet Oslo idrettskrets, Oslo skate- og snowboard klubb, Skeid IL og Oslo Bedriftskrets laget et forslag til plan for Voldsløkka. Byrådet har behandlet saken, og går inn for at Voldsløkka for fremtiden bevares til idrett og friluftsaktiviteter. Byrådet foreslår blant annet ny skatehall, dagens idrettshall og garderobeanlegg skal rives, og ny trippelhall skal opp (tre håndballflater). Stadionanlegget - som også er hjemmebanen til Skeid - skal utbedres, med kunstgressbane. Andre klubber skal ha tilgang til det nye anlegget. I tillegg er det planlagt ny landhockeybane.

Parkering og skolebarnehage

Byrådet vil også anlegge ny parkeringsplass for brukerne, og har i tillegg foreslått å benytte en del av området til skolebarnehage. Oslo Bedriftskrets skal bekoste ny trippelhall. Resten av finansieringen er ennå ikke helt på plass, men må i følge byrådet eventuelt gjennom ordinære budsjettbevilgninger.
Planen skal også opp i bystyret for endelig godkjennelse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere