RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skeid + OBOS = sant

OBOS har undertegnet sponsoravtale med Skeid for 2007-sesongen.

Skeid gjør comeback i 1. divisjon etter å ha vunnet sin avdeling i 2. divisjon i fjor, og fjorårssponsor OBOS blir med på laget.
Vi er glade for å være med som støttespiller for Skeid også denne sesongen, sier informasjonssjef Åge Pettersen i OBOS.
Som et tradisjonsrikt Oslo-lag og ikke minst en klubb som satser bevisst på å få frem nye talenter, har Skeid en profil som passer godt overens med OBOS' verdier og samfunnsengasjement, sier Pettersen.
OBOS blir en av Skeids hovedsponsorer, og får blant annet logoen plassert godt synlig på brystet på A-lagets drakter. Avtalen innebærer dessuten gode tilbud på billetter til Skeids hjemmekamper for både OBOS-medlemmer og -ansatte.
Skeid er meget tilfreds med å ha OBOS med på laget. Vi føler at OBOS passer veldig godt til Skeid det er en institusjon i Oslo som er opptatt av hvordan byen utvikler seg, sier leder Tarald Rohde i Skeid Fotball. Han minner om at Skeids treningsanlegg på Nordre Åsen ble etablert samtidig som OBOS' utbygging samme sted.
Skeids sesongforberedelser er godt i gang. Laget har som langsiktig mål å etablere seg i 1. divisjon.
Dessuten skal vi prøve å spille en fotball Oslo-folk liker, og fremstå som et lag som tør og vil, og som ikke frykter noen, sier Rohde, som håper mange OBOS-medlemmer vil møte opp og støtte laget.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere