RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skeid blir på Bislett

Skeid fortsetter å bruke Bislett stadion som hjemmearena også i 2011-sesongen.

Torshov: – Vi har siden sesongslutt i fjor vurdert mulighetene for å flytte Skeids hjemmekamper nærmere klubbens nedslagsfelt og kjerneområde. Vi har imidlertid konkludert med at arbeidet blir for omfattende og tiden for knapp, sier nestleder i Skeid Fotballs styre og arrangementsansvarlig, Kaja Marstrander til skeid.no.

Skeid har slitt med få tilskuere på Bislett og styret vurderte nye alternativer i år.

– Vi har merket at tilskuertallet har gått ned i år. Bislett er et fantastisk anlegg, men det ligger ikke i Skeid-land. På Bislett har vi ikke tjent penger på kampene, sa styreleder Konrad Kuhlman til Østkantavisa i desember i fjor.

For at Skeid skal gå i pluss på Bislett må de ha oppimot 1000 – 1500 tilskuere for å gå i pluss.

Skeid har sett på flere alternativer, men tiden frem til seriestart blir for knapp til at de skal forandre hjemmebane. Men det er fortsatt ønskelig for Skeid å flytte kampene nærmere Skeid-land, så planene blir ikke lagt på is for fremtiden.

– Selv om vi ser at tiden fram til seriestarten i år blir for liten vil vi fortsette å arbeide med dette prosjektet. En oppgradering av Nordre Åsen vil komme hele Skeid til gode, sier Marstrander til Skeid.no.

Særlig har mulighetene for en oppgradering av Nordre Åsen blitt utredet. Det innebefatter blant annet en tribune mellom grusen og kunstgresset, samt innbytterbenker på langsiden mot REMA 1000.

Bislett stadion har vært Skeids hjemmebane siden 2007 og Skeid serieåpner mot Fram Larvik lørdag 9. april klokka 16.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere