RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Herlig driv: Victor Minassian fører ballen elegant før han smeller til og sørger for Skeid Grefsen sitt første mål mot Bøler Storm.
Herlig driv: Victor Minassian fører ballen elegant før han smeller til og sørger for Skeid Grefsen sitt første mål mot Bøler Storm. Foto: Foto: Thomas Granerød

Skeid Grefsen på hugget

I helgen ble det arrangert Umbro Cup i regi av Bøler IF i Ekeberghallen - og Skeid Grefsen knuste arrangørklubben.

Ekeberg: Hele 900 spillere fordelt på 70 lag deltok i Umbro Cup - og et av lagene som virkelig imponerte var 2003-årgangen til Skeid Grefsen.

Nordre Aker Budstikke overvar lagets kamp mot Bøler Storm, en kamp som fortonet seg ganske så jevn i starten, men som Skeid Grefsen overtok fullt og helt etter 10 minutter spilt.

Fem kjappe scoringer

I en voldsom offensiv satsning fikk Skeid Grefsen virkelig godt betalt - og fem flotte scoringer i løpet av de 10 siste spilleminuttene førte til en overlegen seier.

– Dette var en skikkelig bra kamp av oss, forteller tomålsscorer Sverre Ottesen rett etter kampslutt.

Tok litt tid

Det har unge Sverre meget rett i - for Skeid Grefsen viste seg tålmodige i starten og satte så inn en voldsom sluttspurt som et ellers godt Bøler-mannskap ikke klarte å stå imot.

– Det tok litt tid før vi klarte å score, men når vi først kom igang så viste vi hvor gode vi kan være. Vi pleier faktisk å vinne alle kampene våres og vi scorer også veldig mange mål, fortsetter Sverre som var glad for å kunne prøve seg som angrepsspiller i denne kampen.

– Jeg er egentlig forsvarsspiller og trives vel best med det, men skikkelig gøy å spille i angrep og få score et par mål også, avslutter Sverre Ottesen med et stort smil til Nordre Aker Budstikke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere