*Nettavisen* Nyheter.

Skeid Grefsen på hugget

Herlig driv: Victor Minassian fører ballen elegant før han smeller til og sørger for Skeid Grefsen sitt første mål mot Bøler Storm. Foto: Foto: Thomas Granerød

I helgen ble det arrangert Umbro Cup i regi av Bøler IF i Ekeberghallen - og Skeid Grefsen knuste arrangørklubben.

Klikk på bildet for å forstørre.

Lykke: August Forbenius (venstre) gratulerer målscorer Kasper O. Lunde med 5-0 målet mot Bøler Storm.

Klikk på bildet for å forstørre.

To-målsscorer: Sverre Ottesen har akkurat lagt på til 3-0 og blir gratulert av August Forbenius (venstre).

Klikk på bildet for å forstørre.

Vakkert: Boye Sivertsen får her kjempetreff på volley og setter ballen utagbart bak Jonas Gunnestad i Bøler-målet.

Ekeberg: Hele 900 spillere fordelt på 70 lag deltok i Umbro Cup - og et av lagene som virkelig imponerte var 2003-årgangen til Skeid Grefsen.

Nordre Aker Budstikke overvar lagets kamp mot Bøler Storm, en kamp som fortonet seg ganske så jevn i starten, men som Skeid Grefsen overtok fullt og helt etter 10 minutter spilt.

Fem kjappe scoringer

I en voldsom offensiv satsning fikk Skeid Grefsen virkelig godt betalt - og fem flotte scoringer i løpet av de 10 siste spilleminuttene førte til en overlegen seier.

– Dette var en skikkelig bra kamp av oss, forteller tomålsscorer Sverre Ottesen rett etter kampslutt.

Tok litt tid

Det har unge Sverre meget rett i - for Skeid Grefsen viste seg tålmodige i starten og satte så inn en voldsom sluttspurt som et ellers godt Bøler-mannskap ikke klarte å stå imot.

– Det tok litt tid før vi klarte å score, men når vi først kom igang så viste vi hvor gode vi kan være. Vi pleier faktisk å vinne alle kampene våres og vi scorer også veldig mange mål, fortsetter Sverre som var glad for å kunne prøve seg som angrepsspiller i denne kampen.

– Jeg er egentlig forsvarsspiller og trives vel best med det, men skikkelig gøy å spille i angrep og få score et par mål også, avslutter Sverre Ottesen med et stort smil til Nordre Aker Budstikke.

Annonsebilag