RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skeid i trøbbel


Herjet til liten nytte: Mohammed "Moa" Abdellaoue var giftig mot Mandalskameratene, men tomålsscoreren måtte likevel ta til takke med ett poeng.
Herjet til liten nytte: Mohammed "Moa" Abdellaoue var giftig mot Mandalskameratene, men tomålsscoreren måtte likevel ta til takke med ett poeng.
Skeid står for alvor med beina fast i nedrykkssumpa, etter at laget bare tok ett poeng i dagens hjemmekamp mot tabelljumbo Mandalskameratene.

Bislett: Ett poeng i denne kampen er jeg selvsagt ikke fornøyd med. Vi burde absolutt tatt tre poeng, fastslår Skeids Mohammed "Moa" Abdellaoue.
Selv sendte Skeid-spissen hjemmelaget i føringen tidlig i 2. omgang, men etter to unødvendige baklengsmål hvorav et uheldig selvmål var plutselig gjestene fra Sørlandet foran i målprotokollen. "Moa" sikret ett Skeid-poeng på tampen, men hadde uansett ikke grunn til å glise bredt etter kampen.
Vi hadde nok av sjanser til å avgjøre dette. At vi ikke scorer flere mål har nok med både uflaks og udyktighet å gjøre, konstaterer "Moa".

God kamp

Han syntes også det var synd Skeid var uheldige i egen boks mot tabelljumboen. Det gjorde dermed også at tingene som ble snakket om på forhånd i garderoben ikke ble gjennomført som ønsket.
Vi pratet om at vi skulle være gode i begge boksene. Dessverre slapp vi nok en gang inn litt enkle mål, og vi burde også scoret flere enn vi gjorde. Synd vi ikke vant, for egentlig gjorde vi en god kamp, mener "Moa".

Ser mørkt ut

For Skeid ser det nå meget vanskelig ut med tanke på å berge plassen selv om det naturligvis fortsatt er lenge igjen av sesongen. Laget ligger nest sist på tabellen i 1. divisjon med kun dagens motstander bak seg på tabellen. Med fattige ti poeng er det hele sju poeng opp til Notodden som har den siste trygge plassen på tabellen.
Men jeg har på ingen måte gitt opp. Dette skal vi klare, sier Mohammed Abdellaoue.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere