Gå til sidens hovedinnhold

Skeid matchet Stabæk

Nyopprykkete Skeid var fullt på høyde med Stabæk i årets første treningskamp. Matchen endte 2-2 etter at Skeid ledet 2-0 etter tjue minutters spill.

Nordre Åsen: Jeg er godt fornøyd med kampen. På samme tid i fjor tapte vi 1-5 mot Raufoss, så det ser litt bedre ut nå, sier Anders Jacobsen.
Og treneren har grunn til å være tilfreds. Gutta hans viste mye bra, spesielt før pause. Og Skeid fikk også en pangstart på kampen da talentet Mostafa Abdellaoue snappet ballen bak ryggen på en sløv Morten Skjønsberg, og vippet ballen i mål etter elleve minutter.
2-0 ble det ti minutter senere da Magnus Paulsen fyrte løs med et frispark fra tjue meter. Den knallharde markkryperen gikk i stolpen, så i ryggen på keeper Jens Waltorp Sørensen og i mål.

Lykkes

Vi har jobbet mye med å spille fri indreløperne våre, og det synes jeg vi fikk bra til. Dessuten er vi rimelig bra trent, og jeg synes vi står distansen bra selv om Stabæk scorer to ganger på oss, sier Jacobsen.
Stabæks fikse brasilianer, Alanzinho, ordnet på vakkert vis 1-2 før pause. Og unggutten Branomir Poljac lagde 2-2 med et kremmerhus fra ti meter etter hvilen.
Skeid fikk kjørt seg litt etter pause, og Stabæk var nær seieren da Eirik Markegård prikket stolpen tre minutter før slutt.
For oss er det veldig god trening å møte spillere som er kvikke og gode på små flater, sier Jacobsen.
Både Skeid og Stabæk manglet noen spillere, men Jacobsen likte det han så av Abdurahim "Ibba" Laajab i sitt "comeback" i Skeid-drakten.
Han var god, sier Jacobsen.
Er stallen komplett, eller jakter dere på flere spillere?
Vi ønsker oss et par spillere til.
Førstkommende fredag skal Skeid møte Tom Nordlis Lillestrøm på bortebane.
Jeg synes det er viktig å møte noen gode lag i starten slik at gutta får merke at det er et annet nivå vi skal spille på i år, sier Anders Jacobsen.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot