RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skeid mot opprykk

Skeid slo Byåsen 40, og fikk trønderhjelp da Rosenborg 2 slo opprykksrivalen Groruddalen BK med de samme sifrene. Nå leder de med 12 poeng.

VOLDSLØKKA: Resultatet fra Trondheim er mer enn vi kunne håpe på, og er veldig positivt for vår del, sier Skeid-kaptein Espen Grina.
Når syv serierunder gjenstår, leder Skeid med 12 poeng over toeren Groruddalen. Men i likhet med lagkameratene, tar ikke Grina opprykket som en selvfølge.
Vi må ha tre seirer og én uavgjort for å være helt sikre. Men med den formen vi har vist i det siste tror jeg vi klarer det. Treneren er flink til å si fra hvis vi tar ting for gitt.
Selv var Skeid-kapteinen delaktig i to av målene mot Byåsen. Etter 14 minutter stusset han inn Tom Erik Breives frispark til 20, og i 2. omgang skaffet han Skeid et straffespark som Mohammed Abdellaoue satte sikkert i mål.

Ni strake i serien

Skeid har vunnet ni seriekamper på rad, og er inne i den stimen laget snakket om før sesongen startet.
Resultatene i vinter var gode, og vi var klar over at vi kunne gjøre det bra i år. Vi har klart å få til den rekken av seirer som vi snakket om i vinter. I forhold til opprykk er det bedre med ett tap enn flere uavgjortkamper.
Det eneste serietapet kom mot Groruddalen, og lagene møtes igjen på Voldsløkka 1. oktober, i den fjerde siste serierunden.
Opprykkskampen kan allerede være avgjort da. Hvis ikke, ville det passet bra å spikre opprykket nettopp mot Groruddalen. Vi har litt å hevne etter tapet mot dem, sier Grina.
Hvordan er det å være kaptein for laget for tiden?
Akkurat nå er det bare fint. Alle i klubben er fornøyde bortsett fra dem som ikke får spille så mye, kanskje men det er trivelig nå i forhold til i fjor. Da slet vi litt mer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere