Anders.Halvorsen@dittoslo.no"/>
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skeid skuffet stort mot Godset


Skeid-trener Ole-Kristian Vikan, kaptein Jo Andreas Gundersen og Torgeir Hoås tok en lang prat på gressmatta etter kampslutt.
Skeid-trener Ole-Kristian Vikan, kaptein Jo Andreas Gundersen og Torgeir Hoås tok en lang prat på gressmatta etter kampslutt. Foto: Alle foto: Anders Halvorsen
Et bilde sier mer enn tusen ord. Skeid-gutta var langt nede etter den nitriste forestillingen mot Strømsgodset 2 på Bislett stadion.

BISLETT: Torshov-klubben tapte 3–5 mot rekruttene til Tippeliga-klubben mandag kveld.

– Dette var på mange måter «game, set, match». Det blir ikke noe opprykk nå, det må vi bare innse. Nå handler det om å fullføre sesongen med stil, sier Skeid-trener Ole-Kristian Vikan.

Del på Facebook

Fem runder før slutt, topper Tromsdalen avdelingen, syv poeng foran Skeid.

Adeccoliga-spill i 2012 blir nå bare med drømmen.

– Etter 26 runder får man akkurat det man fortjener. Per dags dato er vi bare en 2.-divisjonsklubb, tordner Vikan.

Alvorsprat

Deler av Skeid-troppen var så skuffet etter den pinlige forestillingen, at de ikke engang rakk å komme inn garderoben før de begynte på alvorspraten.

Det var tydelig at tapet svei.

Kaptein Jo Andreas Gundersen, trener Ole-Kristian Vikan og Torgeir Hoås ble stående igjen og prate ute på gressmatta etter kampslutt.

– Hva diskuterte dere?

– Praten gikk på at vi ikke er bedre. Det er så utrolig skuffende at vi ikke er bedre når det virkelig gjelder, sier Skeid-stopper Gundersen.

Elendig bakover

Hjemmelaget åpnet klart best i mandagens toppkamp, men det var drammenserne som tok ledelsen etter 18 minutters spill ved Colin Nkee.

Skeid slo tilbake bare minutter senere, etter at Godset-klare Bardh Shala skrudde et frispark vakkert i krysset.

Da Jo Andreas Gundersen stanget inn en 2-1-ledelse etter en halvtime, trodde nok de fleste at Skeid ville ta en grei seier hjemme på Bislett.

Men det skjedde ikke.

Fem minutter før pause sto Skeid-forsvarerne og vinket på en offside, og nevnte Nkee fikk en enkel jobb med å sette inn 2–2.

Og nå startet virkelig Skeid-marerittet. Resten av oppgjøret bar preg av brente sjanser og elendig forsvars- og keeperspill.

* En halvtime før slutt snappet Godset-spiller Stefan Johansen et horribelt Skeid-tilbakespill, før han elegant lobbet inn 3–2 til gjestene.

* Syv minutter senere sendte tremålscorer Nkee i vei et skudd fra 25 meter, som Skeid-keeper Ole Næss klønet i mål til 4–2.

Og som om ikke det var nok:

* Minuttet før slutt tok Skeid-forsvaret i bruk flipperspillmetoden inne i egen boks. Ballen havnet til slutt i beina til Eirik Markegård, som uforstyrret kunne sette inn 5–2 til Strømsgodset 2.

Takker seg selv

De gavmilde vertene reduserte til 3–5 på overtid ved Torgeir Hoås.

– Etter en slik kamp, klarer man ikke å være irritert. Måten de scoret på, var bare latterlig, sier Ole-Kristian Vikan.

At vertene ble snytt for straffe på stillingen 2–4 og 3–5 var ikke noe tema for Skeid-treneren etter kampen.

– Vi kan bare takke oss selv. Før kampen pratet vi om råskap i boksen, at vi måtte være 100 prosent fokuserte. I dag (mandag) sto vi bare og så på, depper Vikan.

Lørdag møter Skeid byrival Hasle-Løren på Løren kunstgress.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere