RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skeid vil vekk fra Bislett

En samlet idrettsbevegelse i Oslo ønsker å utvikle Voldsløkka til hovedstadens nye storstue, skriver Dagsavisen.

BISLETT: I en felles høringsuttalelse til Kultur- og idrettsetaten i Oslo kommune ser Oslo Idrettskrets med alle sine underliggende organisasjonsledd, Oslo Bedriftsidrettskrets, Oslo og Akershus Bandyregion, Skeid, Sagene IF og Oslo skate- og snowboardklubb for seg "Voldsløkka Idrettspark" som en yrende storstue for det meste av det som rører seg innenfor idrettens mangfold, forteller Dagsavisen.

Skeid har i lengre tid jobbet for å realisere et helt nytt stadion på Voldsløkka, og skriver i høringsuttalelsen at klubben har et ønske om at en ny matchbane kan romme mellom 4.000 og 6.000 tilskuere. Faller tingene på plass, vil klubben returnere fra Bislett stadion.

Men en ny matchbane for fotball er bare ett av elementene for hva morgendagens Voldsløkka kan inneholde om politikerne imøtekommer idrettens ønsker. De ser for seg en såkalt trippelhall for bedriftsidretten der de fleste lag- og individuelle idretter kan tilpasses. Dessuten en skatehall som er ønsket ikke bare av mange lag tilsluttet Oslo Idrettskrets, men også av Oslo skate- og snowboardklubb som ikke er medlem av idrettskretsen. En kombinert arena for landhockey om sommeren og kunstfrossen bandybane om vinteren. Videre ønker man seg rehabilitering av en av tennisbanene, i tillegg til at det anlegges en kunstisbane for uorganiserte aktiviteter på de øvrige tre tennisbanene.

Samtidig ønsker også Oslo-idretten å benytte seg av den såkalte Heidenreich-tomta, hvor man vil bygge en barnehage og bruke eksisterende bygninger til ulike idrettsformål, i følge Dagsavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere