RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skeid ydmyket Aalesund 2


Petter Sørensen Nergaard feirer sin andre scoring i årets sesong. Her har han satt inn 3-0 til Skeid.
Petter Sørensen Nergaard feirer sin andre scoring i årets sesong. Her har han satt inn 3-0 til Skeid. Foto: Alice Johansen
Skeid hadde lekestue med Aalesund 2 de siste 30 minuttene.

BISLETT: Første omgang av seriekampen i 2.- divisjon mellom Skeid og Aalesund 2 var ingenting å melde hjem om. Men etter pausen smalt det på Bislett Stadion.

Andre omgang ble en ren oppvisning i målsjanser fra Skeids side, men det var ikke før i det 69. minutt at Stian Nikodemussen fikk hull på verkebyllen.

Etter å ha blitt spilt igjennom forsvaret fikk han fyre av fra 15 meter, og Aalesunds keeper Ole Christian Rørvik kunne ikke gjøre annet enn å slippe inn dagens første mål.

Mål etter mål

- Det var bare et spørsmål om tid før vi fikk satt inn den første scoringen, og da ga Aalesund opp, konstaterer Skeid-trener Ole Kristian Vikan.

Bare to små minutter senere sørget Preben Mankowitz for 2-0, til vill begeistring for Skeid-oksene og de 201 tilskuerne på Bislett.

Petter Sørensen Nergaard la på til 3-0 i det 78. minutt, før Ali Mahnin bestemte seg for å sende de oransje ekstra ydmyket hjem med sin 4-0-scoring i det 90. minutt.

- Stian åpnet ketchupflaska med scoringen sin. Vi har fire forskjellige målscorere i dag, i tillegg til at Christopher Moen får sin debut. Det viser at vi har god bredde i laget, og kommer til å være solide utover sesongen, sier Skeid-treneren.

Solide fremover

Og solid fremover kommer Skeid til å trenge etter det som har vært en laber sesongåpning. 

Før mandagens kamp hadde de røde sanket åtte poeng på fem kamper.

- Det ble snakket litt om at vi måtte vinne denne kampen for å henge med i toppen, men når man har et solid poengsnitt per kamp havner man høyt oppe på tabellen uansett, sier Vikan.

To strake seire burde uansett gi Skeid mer enn nok selvtillit til å slå tabelljumbo Buvik på lørdag.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere