RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skeidoksene med ny spalte


Sven Stenvaag (t.v.) og Morten Fagerli (midten) i Skeidoksene gir deg sterke meninger.
Sven Stenvaag (t.v.) og Morten Fagerli (midten) i Skeidoksene gir deg sterke meninger. Foto: ARKIVFOTO
Hver uke i løpet av sesongen vil Skeidoksene hamre løs i Østkantavisas spalter. – Det blir ikke søtt, men til gjengjeld både salt og syrlig, lover Storoksen.

TORSHOV: – Nå er det litt over en uke til Skeid åpner sesongen hjemme mot Fram Larvik, og vi gleder oss helt vilt, sier Skeid-okse, Sven Stenvaag.

Etter en tung sesong i fjor med store økonomiske problemer er det masse optimisme i Skeid-leiren før sesongen sparkes i gang på Bislett stadion søndag 10. april klokka 16.00.

– En investor har kommet på banen for å hjelpe Skeid tilbake til toppen av norsk fotball, men det er ikke snakk om noen rik onkel i tradisjonell forstand. Her skal det bygges stein på stein, forteller Stenvaag.

– Det viktigste er likevel at sentrale spillere og nye, spennende talenter har signert kontrakter og er klare for å kjempe i toppen av tabellen. Hvorfor betale dyrt for å se Skeid-guttene Moa og Daniel Braaten for landslaget, når man kan se framtidas landslagsspillere på Bislett? spør han retorisk.

En ny trener er også på plass.

– Ole Kristian Vikan vokste opp i Skeid, og har skaffet seg trenererfaring med Grüner og Frigg. Vi forventer offensive takter, sier Morten «Burnley» Fagerli.

Hver uke vil Østkantavisas lesere finne sterke meninger fra Oksene, enten i papiravisa på torsdag eller på ostkantavisa.no.

– Det skal være en spalte med godt humør og godt Skeid-stoff. Vi har havnet i en super avdeling med lokale lag som Kjelsås og Hasle/Løren, samtidig som det blir en rekke toppkamper mot lag som Tromsdalen, FK Tønsberg, Fram Larvik og Ørn Horten, sier Fagerli.

Nå håper de to oksene at folk tar turen til Bislett når sesongen rulles i gang.

– Det blir mye moro med Skeid i år, og nye talenter kommer helt sikkert til å vise seg fram.

– Det kan dere love?

– Det lover vi, for vi er Skeid, og vi er ikke hvilken som helst klubb i norsk fotball, sier Fagerli.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere