RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søkende kunstner

Jeg ser det står i Nordstrands Blad at Østensjø BU satser fortsatt på kultur. Av i overkant av 850 millioner skal det brukes 2.320.000 kroner til diverse formål som da anses som kultur. Det er jo mye penger, men prosentvis av potten er det vel mellom 2-3%.

Det kunne vært fint å vite hva de resterende 847 millionene brukes til. Kan Nordstrands Blad trykke budsjettet så kan alle se hva millionene brukes til? Jeg går utifra at mesteparten av pengene er bundet opp som det heter, og alt er sikkert vel å bra, men likevel kan det jo være interessant lesning.

Jeg snakket med bydelsadministrasjonen for ett eller to år siden om Sørlie Gård, da jeg søkte etter lager/ateliermulighet i skogkanten fordi jeg arbeider en del, ja kanskje mer og mer føler jeg for å arbeide ute i skogen med maleriet, i dagslys. Jeg fikk da høre at der skulle det bli barnas gård med dyr og aktiviteter for barn. Det er jo veldig bra, men ingen ting har skjedd og jeg vil gjerne få spørre Per Nygaard (SV) om han kan gi meg svar/forklaring på hva som skjer/ikke skjer i denne saken.

Videre lurer jeg på hva som skjer/ikke skjer med Samfunnshuset på Bøler. Kan han svare på det?

Det har enda ikke lyktes meg å få låne/leie husrom for bildene i skogen, så hvis noen har eller vet om noe i nærheten av Bøler er jeg svært takknemlig om de tar kontakt med meg.Harald Lyche

Kunstmaler

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere