RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søker talenter


Vi ønsker å vise at det finnes mange bra talenter i Oslo, uansett alder. 
Her er fjorårdets vinnere av UKM: Rikke, Oda og Helga. Foto: Ida Schmidt Nygaard
Vi ønsker å vise at det finnes mange bra talenter i Oslo, uansett alder. Her er fjorårdets vinnere av UKM: Rikke, Oda og Helga. Foto: Ida Schmidt Nygaard
Har du et talent å vise frem? Det får du nå mulighet til når Stoppestedet ungdomshus arrangerer talentkonkurransen "You can do it!".

Lilleaker: Allerede har flere ungdommer meldt seg på, men Stoppestedet oppfordrer flere til å bli med. Konkurransen er for ungdommer fra 12 år og oppover og er delt inn i tre kategorier, nemlig dans, drama og musikk.
- Vi ønsker å se på gleden ved fremføring, prestasjon og alder, på tvers av kunstneriske uttrykk, sier Charlotte Langerud på Stoppestedet.
Hver deltaker får fire minutter hver til å overbevise dommerne med sitt talent. Dommerpanelet består av tre fagpersoner innen de tre kategoriene. Blant disse finner vi Torfinn Hoffart.
- Han har blant annet ansvaret for unge talenter på Oslo kultur- og musikkskole. Han har selv en respektabel karriere bak seg som cellist. Han har spilt konsert på Kairo Opera house og operahuset i Asmara sammen med operaen i Bergen, forteller Langerud.
Det skal kåres en vinner i hver kategori.
- Vi ser på dette arrangementet som en oppvarming til Ungdommens Kulturmønstring som skal være til våren. Ved at ungdommer blir med på dette får de en mulighet til å øve seg på å opptre og en mulighet til å vise seg for andre likesinnede, og se andre i samme alder opptre. Vi ønsker å vise at det finnes mange bra talenter i Oslo, uansett alder.
Selve konkurransen arrangeres lørdag 8. desember, og vil du være med må du melde deg på innen 2. desember.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere