RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søker unge talenter


Erik Larsen (f.v.), Benedicte Bolstad, Aria Fet og John Bernhardsen håper mange ungdommer vil melde seg på til UKM 2009. I bakgrunnen sees de musikalske manglerudelevene Are Solheim, Magnus Jørgensen og Michael Aspvik.
Erik Larsen (f.v.), Benedicte Bolstad, Aria Fet og John Bernhardsen håper mange ungdommer vil melde seg på til UKM 2009. I bakgrunnen sees de musikalske manglerudelevene Are Solheim, Magnus Jørgensen og Michael Aspvik.
Liker du å opptre med sang eller dans? Har du en kunstner i magen? Nå kan du melde deg på Ungdommens kulturmønstring 2009.

MANGLERUD/OSLO: Forberedelsene til Ungdommens kulturmønstring (UKM) 2009 er i full gang.

På vårparten blir det lokale mønstringer i bydelene, og deretter avholdes Oslo-mønstringen på sentrum Scene. Her plukkes det ut deltagere i ulike sjangre som får æren av å være med på landsmønstringen i Trondheim.

På internett

UKM er for ungdommer under 20 år. Landsmønstringen har en nedre aldersgrense på 13 år, mens de fleste bydelene har en nedre grense på 10 år.

Påmeldingen på nettet begynte 1. november, opplyser Erik Larsen i UKM Oslo.

Du kan delta med alt du kan finne på å putte på en scene eller i et utstillingslokale, fortsetter Aria Fet i UKM Oslo.

Besøker skoler

Sammen med styreleder John Bernhardsen i Oslo Musikkråd reiser UKM Oslo i disse dager rundt på skoler for å promotere det årvisse arrangementet.

Sist torsdag var de på Manglerud videregående skole. Her opptrådte Sinsen-bandet "Thefarmhouse Killings", i tillegg til deltagere ved skolens musikklinje.

Elev Benedicte Bostad var konferansier, og oppfordret medelevene til å melde seg på UKM 2009.

Tiden vil vise om noen av tilskuerne blir å se på den lokale UKM-scenen i 2009.

Inntil videre kan du lese mer om UKM på nettsiden ukm.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere