Gå til sidens hovedinnhold

"Ski in ski out"

Oppfinnsomheten hos meglerne er stor om dagen, og lokkemidlene er mange.

LINDEBERG: Noen lokker med bud fra en krone, andre med gratis spa eller fastpris. Mange på kanten av god takt og tone. Noen er mer kreative og beskriver bare de faktiske forholdene på iøynefallende måte.

Sjekket

Lokalavisen lot seg lokke av "Ski in ski out", og dro ut for å sjekke.

En morsom gimmick, og responsen har vært usedvanlig stor, forteller daglig leder hos Aktiv Eiendomsmegling på Lindeberg, André Øren.

Han ønsker blidt velkommen i døra, og håper på en fin visning. Og bare etter noen minutter er det fult opp av folk som har kommet for se boligen med egne øyne.

Og som lovet så var det bare å spenne på seg skia utenfor stuedøra, og skli bort i Jerikobakken eller en tur ut i marka.

Det lysner

Etter at bankene satte ned renta ser det ut til at boligsalget skal ta seg opp.

Rentekuttet har tydelig fått de som har nølt ut på markedet, og jeg opplever mye folk på visningene igjen, forteller André Øren, og legger til:

Om det tidvis har tatt tid, så har alle boligene vi har hatt for salg blitt solgt. Ikke minst fordi vi er meglere som holder til og har god kjennskap til de lokale forholdene.

Gimmick

Alle som Lokalavisen snakket med på visningen hadde lagt merke til overskriften "ski in ski out", men ingen mente det var det som hadde fått dem til å ta turen.

Størrelse og pris, samt beliggenheten med nærhet til T-bane og barnehager var det som lokket oss, sier Henrik Johannessen som er innom sammen med resten av familien.

Og det var det samme svar som alle de andre også ga.

Enderekkehuset i Jerikoveien 31 A er bygget i 1977, og er 118/100 kvm. fordelt på tre plan. Med boligen følger garasje og eksklusiv disposisjonsrett til egen solrik hage.

Beliggenheten er skjermet og barnevennlig. Med gangavstand til barnehager og skole. Lindeberg senter er også bare to minutters gange unna.

Reklame

Her kan du levere Eurojackpot