RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

OFFPIST: Champoluc og dagen, Torino på kvelden.
OFFPIST: Champoluc og dagen, Torino på kvelden.

Ski og Zlatan

For mange er dette kanskje den ultimate kombo: Ski om dagen - fotball om kvelden.

Denne vinteren arrangerer Sportsreiser kveldsutflukter til Torino og Milano for fotballfrelste charter-skikjørere i Cervinia, Champoluc, Chamonix og Verbier. For 80 euro (ca 650 kroner) kan du spe på skikjøringen med en fotballkamp i Serie A.

Dette innebærer at du kan starte dagen med å renne ned Vallée Blanche i Chamonix, Toula-breen i Courmayeur eller Mont-Fort i Verbier, og så kaste deg på bussen til Torino for å se Juventus og Del Piero i aksjonen eller til Milano for å se Inter og Zlatan Ibrahimovic.

Ski- og fotballpakka er en av flere "pakker" Sportsreiser tilbyr denne vinteren for de som er villig til å legge ekstra cash i charterturen.

Morgenfugler i Zermatt og Verbier kan kjøpe et "First Track"-pass for ca 130 kroner. Orker du å være i heisen allerede kl 0730 kan du få første spor i nypreparerte fjellsider før alle andre har rukket å pusse tennene.

Du må kanskje skrubbe litt på afterskien for å komme deg opp, men muligheten til å få "hele" Theodulgletscher i Zermatt helt for seg selv er muligens verdt prisen.

Andre tilbud er offpist-kurs i St. Anton og Freeride Week i Verbier med heliskiing sammen med Kaj Zackrisson, en av verdens beste frikjørere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere