*Nettavisen* Nyheter.

Skianlegget i Linderudkollen er fullfinansiert

MER PENGER: 12,5 millioner kroner mer er bevilget til skianlegget i Linderudkollen. Foto: Illustrasjonsfoto

Budsjettforliket i bystyret onsdag kveld mellom H, V, Krf og Frp sikrer ytterligere 12,5 millioner kroner til det nye skianlegget i Linderudkollen.

LILLOMARKA: Budsjettforliket i bystyret onsdag kveld mellom H, V, Krf og Frp sikrer ytterligere 12,5 millioner kroner til det planlagte nye skianlegget i Linderudkollen.

Ferdig senest høsten 2015

– Pengene avsettes på budsjettet for 2015. Med nye 12.5 millioner i det borgerlige budsjettforliket er skianlegget i Linderudkollen nå fullfinansiert. Det er nå endelig klart at anlegget står ferdig senest høsten 2015. Det er i seg selv gode nyheter. Mye av arbeidet vil imidlertid utføres i 2014, sier Erik Borge Skei (V), leder i MPS-komiteen i Nordre Aker til avisen torsdag morgen.

Og naturlig nok er Kjelsås langrenn veldig glade for at resten av pengene er på plass.

– Budsjettvedtaket som gir fullfinasiering av Linderudkollen er en fantastisk gladnyhet for oss i Kjelsås langrenn – rett og slett en gedigen julepresang! sier leder av den lokale langrennsgruppa, Eivind Selvig.

– Dette kommer til å bli et anlegg som hele byens unge og gamle skiløpere vil få glede av. Endelig falt den siste brikken på plass etter mange år med diskusjoner, planer, utredninger og vurderinger. En stor takk til byens politikere for budsjettvedtaket og julepresangen!, avslutter Selvig.

LES OGSÅ: Endelig snø og ski

– Så har vi både en byråd og en etat som sterkt ønsker å ferdigstille hele anlegget så raskt som mulig. Det kan derfor være håp om at penger som av ulike grunner ikke blir brukt til andre formål kan omdisponeres, og at Linderudkollen blir klar før planen, sier Skei.

Han legger til at det fra lokalt hold vil bli fulgt nøye med på saken fremover.

Følger med

– Det vil vi gjøre til siste spadetak, helt sikkert sammen med lokale idrettslag. Når nye Linderudkollen tas i bruk, vil befolkningen se hvilke flott anlegg vi får. Det er bare å glede seg, avslutter Skei.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.