RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skifest i tåkehavet


Sterk i spurten Mathias Lorentsen (# 725) ga alt i spurten under vanskelige forhold i Holmenkollen.
Sterk i spurten Mathias Lorentsen (# 725) ga alt i spurten under vanskelige forhold i Holmenkollen. Foto: Foto: Thomas Granerød
Nær 2000 deltakere trosset tåkehavet i Holmenkollen sist helg.

Holmenkollen: Til tross for vanskelige forhold og nær null sikt under Ungdommens Holmenkollrenn sist helg var allikevel stemningen på stadion og ute i løypa av beste Holmenkollen-merke.

Værforholdene blir fort temaet når man ikke ser mer enn meteren foran seg, men da Nordre Aker Budstikke entret nasjonalanlegget søndag formiddag klarnet det opp - og sikten var mer enn god nok til å oppleve den sanne skifesten som dette rennet er kjent for å være.

– Skikkelig kladdeføre

I klassen for gutter 14 år gikk Koll-løperne Kjetil Stuge Bånerud og Mathias Lorentzen tre kilometer fristil - i en løype som ikke akkurat var helt enkel å mestre.

– Løypene var veldig tunge og det var vanskelige forhold, et skikkelig kladdeføre, forklarer Bånerud, som gikk inn til en delt 176. plass av 269 startende.

– Jeg er vel sånn passe fornøyd med egen innsats, men jeg gjorde mitt beste på en litt vanskelig dag, fortsetter Bånerud.

For Lorentsen sin del så gikk det bedre resultatmessig med en delt 32. plass, men også han opplevde at vinteren er på hell i Holmenkollen.

– Jeg er ganske fornøyd med tiden, men det gikk utrollig trått i en veldig bløt løype. Det var allikevel gøy å gå her i Holmenkollen, avslutter Lorentsen med et smil.

Koll beste klubb

Koll ble også den beste klubben i årets lagkonkurranse for gutter 13 og 14 år.

Koll hadde hele åtte løpere (og totalt 12 plasseringer) som var inne blant de 50 beste i klasser med 250-300 løpere.

Koll hadde i år med mange løpere og klubben jobber for å få med mange på skitrening og skirenn.

Klubben statser på bredde og seieren i lagkonkurransen er inspirerende for alle i klubben uansett nivå.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere