RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

For bare litt over 50.00 kan du sikre deg toppen av den gamle Holmenkollbakken.
For bare litt over 50.00 kan du sikre deg toppen av den gamle Holmenkollbakken.

Skiforeningen vil ikke ha «diamanten»

Skiforeningen kommer ikke til å kaste seg inn i budrunden on «diamanten» fra den gamle Holmenkollbakken på E-bay. Hoppsjefen ville derimot ha kjøpt den til seg selv hvis han hadde hatt råd.

HOLMENKOLLEN: Det danske entrepenørfirmaet NKR Riving bekriver «diamanten» som pleide å trone på toppen av den gamle Holmenkollbakken som en «rik mulighet til å imponere venner, kollegaer eller forretningsforbindelser».

LES OGSÅ: «Diamanten» oppe i 49.000 kroner

Dårlig forfatning

Assisterende generalsekretær er ikke helt enig.

I den forfatningen den er i er den ikke veldig attraktiv å ha stående. Det er et rakleverk og ikke noe å vise fram for å si det mildt. I hvert fall ikke noe å stille ut noe sted, sier assisterende generalsekretær Steinar Eidaker til Sportsanalyse.no.

Han anslår at det vil koste rundt 100.000 kroner å pusse den opp.

Ville hatt den hjemme

Hoppsjef Clas Brede Bråthen har tydeligvis lyttet til ordfører Fabian Stangs spøk om at «diamanten» kunne ha gjort seg som lysthus.

- Hadde jeg hatt råd til den, ville jeg kjøpt den selv. Den hadde blitt et glimrende lysthus her hjemme, sier Bråthen til Sportsanalyse.

Hoppsjefen mener toppen av Holmenkollen er verdt å ta vare på.

- Det er kanskje tidlig nå, men om 30 år er det ikke tidlig. Dette er bare én epoke hvor Diamanten har stått der. I en over 100 år gammel historie, er dette bare en 30-årsepoke. Men for oss som har opplevd den, er dette en spesiell sak, sier han.

Over 50.000

Onsdag morgan hadde det kommet inn 18 bud på «diamanten» i den pågående auksjonen på nettatedet E-bay.

Det høyeste budet er nå på 7300 dollar. Dette vil si au du må ut med over 51.000 kroner for å sikre deg et litt annerledes lysthus.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere