RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skiftarbeid setter stopp

I fjor slet Ellingsruds damelag med at jentene jobbet skiftarbeid. Ulik startellever i hver kamp førte til at jentene rykket ned. Men det blir skiftarbeid på fjerdedivisjonsjentene i år også.

Ellingsrud: Til tross for at jentene kommer rett fra tredjedivisjon, og dermed burde være på et høyere nivå enn de andre fjerdedivisjonslagene, satser ikke trener Arne Flovild på opprykk.
Jobber skift
- Målsetningen vår er å bli blant de fem beste i vår avdeling. De fleste lag ville sikkert ha opprykk som målsetting, men vi må være realistiske. Vi har et damelag hvor jentene ser på fotballen som en fin sosial samling og en mulighet til å holde seg i noenlunde form. De fleste jobber skift, og det er vanskelig å få vært med på alle kampene. Resten går på skole og prioriterer selvfølgelig det, samt at de har flere eksamener gjennom vårsesongen, forklarer treneren.
Årets stall består av 17 spillere fra 17 til 30 år. Noen juniorer vil også få prøve seg i løpet av sesongen.
Fjerdedivisjon er inndelt i to puljer. Den første halvdelen av sesongen spiller lagene i de to puljene. Den siste halvdelen spiller de fem beste fra hver avdeling i en opprykksserie, og de fem siste i den andre puljen. Flovild satser på å få spille i den beste puljen.
- Målet vårt er å bli blant de fem beste. Da er vi sikre på at det blir kamper også etter ferien. En del lag trekker seg nok etter ferien på dette nivået, fortsetter Flovild som er litt usikker før jentene drar til Sarpsborg og seriepremiere tredje mai.
- Det er vanskelig å si noe om utfallet av den kampen. Jeg vet jo ikke hvor mange jenger som kan spille, avslutter Ellingsrudtreneren.

De fleste lag ville sikkert ha opprykk som målsetting, men vi må være realistiske
Arne Flovild

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere