*Nettavisen* Nyheter.

Skiglade barn i skytteltrafikk

Skiskytterarenaen er okupert av barn med ski på beina. Til venstre var det start og mål, til høyre, smøreboder og hovedscene

Søndag formiddag var det blå himmel og en fullstappet Kollen badet i sol. Bussene gikk i skytteltrafikk, fulle av skiglade barn. Både politiet og militæret måtte til for å kontrollere den massive trafikken oppover.

HOLMENKOLLEN:- Jeg har gått på ski, i Harepusløypa, forteller en litt sjenert Oscar Rosengren, før han går tilbake til bålet for å grille pølser.

Søndag formiddag holdt nemlig Skiforeningen sitt årlige arrangement, Barnas egen Holmenkollsøndag. For at løypene skulle passe barn i alle aldere var det delt inn i 4 løyper; Harepusløypa, Bamseløypa, og kort og lang Elgløype.

Med værgudene på sin side

- Barnas Holmenkollsøndag er et nydelig tiltak, iveren hos de små blir også større av å se andre barn stå på ski, sier pappa, Per Øyvind Rosengren.

Familen Rosengren, med venner, slo seg ned litt utenfor løypa for å grille pølser, og nyte dagen. Pappa Per Øyvind Rosengren var spesielt takknemlig for å ha værgudene på sin side.

Aktiviteter i kapellet

Litt lenger oppe i hogget var det imidlertid mulighet til å delta i en rekke barneaktiviteter, da kapellet var tilgjengelig som varmestue. Der kunne barna male, leke, og delta i å pynte kirken.

I bildeserien til høyre kan du se masse bilder fra den solfyllte søndagen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag