*Nettavisen* Nyheter.

Skikkelig opptur

Før kampen mot Elverum hadde Vestlis håndballherrer fire matchballer i kampen om opprykk til eliteserien neste år. Men etter kampen i Elverumshallen, var det bare å sprette champagneflasken.

Vestli: Før kampen mot Elverum stod Vestli med kun ett tap så langt i sesongen. Med seier i Elverum, ville opprykket til eliteserien være klart. Og Vestligutta var så sikre på seier at champagneflaska allerede var innkjøpt, men den store festen blir ikke før sesongen er over.
Ble litt feiring
- Det ble littegrann feiring etter kampen. Dette var veldig, veldig viktig for oss på laget, men også for Vestli som klubb, forteller kaptein Jan Erik Braathen som har spilt i eliteserien med Vestli tidligere. Men de tre siste sesongene har det vært første divisjon for Braathen og de andre Vestliherrene. Ifjor hadde Vestlilaget den dårligste sesongen på mange år, men før årets sesong fikk de en ny trener i Marijan Sedjak.
- Treneren vår er veldig dyktig. Han betyr veldig, veldig mye for oss. Sedjak er annerledes enn trenerne vi har hatt tidligere. Han er veldig autoritær og stiller alle på lik linje. Vi har veldig mye respekt for han, innrømmer kapteinen som ikke frykter for motivasjonen før de tre siste kampene.
- Vi har fortsatt ikke vunnet første divisjon. Det er morsomt at vi sålangt bare har tapt en kamp i serien, og nå har vi ambisjoner omå vinne de gjenværende kampene.
Fortsatt langt opp
Trener Sedjak var fattet etter at opprykket var klart.
- Det er alltid kjempekjekt å vinne kamper, og at vi er klare for eliteserien nå er fint. Jeg har vært trener i 30 år, så jeg har opplevd dette flere ganger før, derfor tar jeg det mer med ro. Det er fortsatt langt opp til den internasjonale toppen. Jeg er nok mer glad på spillerne sine vegne enn på mine, forteller Sedjak og fortsetter:
- Vi har aldri snakket om opprykk i klubben. Målsetningen min var å bedre treningsmiljøet. Jeg har en toårs kontrakt, men juridisk sett har jeg ikke jobb neste sesong. I kontrakten står det at jeg har kontrakt med Vestli i første divisjon, ler treneren som gjerne blir med Vestli opp i eliteserien - hvis han blir tilbudt ny kontrakt.
- Selvfølgelig ønsker jeg å fortsette neste sesong. Gutta har et enormt vinnerinstinkt, og det er ikke vanskelig å motivere dem. Jeg er sikker på at vi vinner resten av kampene. Guttene liker å vinne kampene, så jeg tror ikke det blir noe problem.
Før neste sesong innrømmer treneren at han ønsker seg flere spillere. Denne sesongen har han kun hatt 13 spillere i stallen.
- Denne sesongen har vi hatt en kjerne av seks til sju spillere. Jeg vil gjerne øke antall spillere som har ambisjoner og som er villige til å ofre litt. Vi har allerede sendt brev på nye spillere, avslutter treneren.
PS! Søndag får Vestli besøk av Urædd.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag